Hvetlanda Gymnastikförening
Välkommen till
Barngymnastik
Varmt välkommen till HVGF:S barngymnastik
Lite smakprov från olika barngrupper

Med stor glädje kan vi konstatera att vår barngymnastik är väldigt populär och en grundstomme i vårt föreningsarbete.

Här förmedlar vi rörelseglädje tillsammans med lek och olika utmaningar för att lägga den allra första grunden i gymnastikens tecken. Vi övar bland annat på kullerbyttor, att stå på händer, leker fram hjulningar och hänger i räck men det innefattar så mycket, mycket mera som man får uppleva när man kommer till våra barngrupper. På olika sätt hittar vi utmaningar för olika åldrar och kunskapsnivåer.

Det viktigaste är att vi har roligt och att vi vill röra på oss.
Som bonus övar vi upp både vår motorik och kroppskontroll.

Pris för barngrupper med barn upp till och med 6 år

600 kr/termin + medlemsavgift f.n 100 kr/år.

Basgrupper och ungdom

750 kr/termin + medlemsavgift f.n 100 kr/år.

Välkomna tillbaks!
2020-01-08 21:43
Nästa vecka är det dags att sätta igång igen.
Hade ni en plats på höstterminen har ni platsen kvar och behöver bara komma samma tid och plats som i höstas. Var ni inte med i en barngrupp höstas kan man anmäla sig till en reservplats och blir då kontaktad om det finns platser över eller om vi får något avhopp. Anmäler man sig till en reservplats kan man bli kontaktad även under terminens gång. Vi går i turordning efter hur anmälningarna kommer in.

Nu ser vi fram emot att fylla gymnastikhallarna med många glada gympabarn!
Varmt välkomna.

Stämningsfullt luciafirande
2019-12-01 21:44
På söndag den 8/12 kl. 15:30 har vi vårt omtyckta och stämningsfulla luciafirande i Iscar Arena.

Förutom luciatåg är det dans kring granen för alla barn och en liten trampettuppvisning av våra tävlingsgymnaster.

Varmt välkomna!
Hvetlanda Gymnastikförening, 14/03 09:43