Hvetlanda Gymnastikförening

JOYNA! Premiär 7 juni
2024-05-30 09:50

7 juni är det premiärdragning i Folkspels nya lotteri JOYNA! Stötta Hvetlanda Gymnastikförening och köp en prenumeration redan idag!

Scanna QR-koden eller klicka på länken

Köp lotter och stötta Hvetlanda Gymnastikförening | Folkspel

VILKEN PRESTATION!
2024-05-07 11:40
Foto: Mike Bergåse och privat

I helgen avgjordes Riksfemman uppe i Luleå. Resan startade kl 04.00 fredag morgon för Trupp 4 för att ta sig de 120 milen upp till Luleå! På lördagen tävlade 24 lag där de 10 bästa gick vidare till finalen på söndagen. Hvetlanda knep en finalplats efter otroligt fina prestationer!

På söndagen gick finalen och där slutade Hvetlanda på en fin 8:e plats. Detta innebär att Hvetlanda Trupp 4 är det bästa laget i södra Sverige!

Vi i föreningen vill tacka alla som gjort denna resa möjlig - sponsorer, Wernerstiftelsen, föräldrar, ledare och framför allt gymnasterna för ett fantastiskt äventyr!

Trupp 4 vill även passa på att tacka för allt stöd, hälsningar, pepp och hejarop som trillat in under hela helgen!

RIKSFEMMAN LULEÅ 4-5/5
2024-04-30 13:15

Tidigt fredag morgon påbörjas färden upp till Luleå för Trupp 4 där Riksfemman arrangeras. Både gymnaster och ledare är mycket förväntansfulla. Många timmar av träning i hallen har det blivit!

Vi önskar dem ett stort lycka till och håller tummarna! På lördagen går kvalet och på söndagen går finalen.

OBS! Ni kan följa tävlingen live på https://www.gympabubblanplay.se/

Ladda ner medlemsappen
Ladda ner ledarappen