Hej och välkommen till Hvetlanda GymnastikFörening!

Hvetlanda GymnastikFörening är en förening med många
engagerade medlemmar. Det är tack vare dem vi finns och kan
fortsätta utvecklas.

Vi är en förening som vill vara med och sprida det viktiga
budskapet om att det är sunt och kul att röra på sig.

I våra barngrupper träffar vi flera hundra barn varje vecka som gillar att leka fram olika gymnastikövningar. Förutom att de får röra på sig övar de även upp sin kroppskontroll och motorik, vilket man har stor nytta av hela livet.

Vår förening är aktiv inom både barn- och tävlingsgymnastiken. Det ingår även parkour i vår verksamhet men den delen bedrivs i Sävsjö.

Läs gärna vidare på vår sida om vad vi kan erbjuda och så hoppas vi att du finner vad du söker.
Varmt välkommen till oss.

- o - o - o - o - o - o - o - o - o - o -

Vill du vara med och lyfta barns självförtroende och stärka deras självkänsla?
Vi har väldigt stor efterfrågan på våra gymnastikgrupper och behöver hjälpledare.
Det finns inget krav på att du har gymnastikbakgrund
med ett gott humör och positiv inställning kommer du långt.
Låter det intressant? Hör av dig till Anna Rundblad, 070-878 82 43, arundblad@hotmail.com

- o - o - o - o - o - o - o - o - o - o -

Vill du bli medlem i Hvetlanda Gymnastikförening? Klicka då här!

🌟 I december händer det grejer 🌟
2019-11-15 19:19
December närmar sig och vi har möjligheten att tipsa om flera aktiviteter som händer i föreningen.

1 december har vi hemmatävling i Norrgårdshallen för yngre gymnasterna. Välkomna att komma och heja. Föreningen kommer att ha med tre lag.

1 december är det även julskyltning och vi finns traditionsenligt utanför Gretas Blommor med fiskdamm. Kom och prova fiskelyckan.

8 december är det dags för vårt omtyckta luciatåg. Varmt välkomna till Iscar Arena kl. 15:30. Förutom luciatåg är det dans kring granen och en liten uppvisning.

12 december kl 18 kommer vårt luciatåg gästa Maxi.

Varmt välkomna.

Gästen gör festen - tack för att ni kom!
2019-10-19 21:36
Idag har vi fyllt Norrgårdshallen till bredden med fantastiskt duktiga gymnaster, glada miner, glittrande dräkter, sprayade hår, engagerade ledare, hejande släkt och vänner och granskande domare.

Alla och var och en är en stor bidragande del i att denna dagen blev en härlig upplevelse för väldigt många och visst stämmer uttrycket "gästen gör festen" utan duktiga gymnaster hade vi inte haft något att titta på.

Men vi vill passa på att skicka ett extra stort TACK till alla funktionärer som har hjälpt oss genomföra denna tävling, utan er hade vi inte lyckats.

Nu önskar vi alla en fortsatt bra helg och tackar för allt engagemang som krävs av ledare, gymnaster och föräldrar.

Nyheter från våra grupper

Följ oss gärna på Instagram