Hej och välkommen till Hvetlanda GymnastikFörening!

Hvetlanda GymnastikFörening är en förening med många
engagerade medlemmar. Det är tack vare dem vi finns och kan
fortsätta utvecklas.

Vi är en förening som vill vara med och sprida det viktiga
budskapet om att det är sunt och kul att röra på sig.

I våra barngrupper träffar vi flera hundra barn varje vecka som gillar att leka fram olika gymnastikövningar. Förutom att de får röra på sig övar de även upp sin kroppskontroll och motorik, vilket man har stor nytta av hela livet.

Vår förening är aktiv inom både barn- och tävlingsgymnastiken. Det ingår även parkour i vår verksamhet men den delen bedrivs i Sävsjö.

Läs gärna vidare på vår sida om vad vi kan erbjuda och så hoppas vi att du finner vad du söker.
Varmt välkommen till oss.

- o - o - o - o - o - o - o - o - o - o -

Vill du vara med och lyfta barns självförtroende och stärka deras självkänsla?
Vi har väldigt stor efterfrågan på våra gymnastikgrupper och behöver hjälpledare.
Det finns inget krav på att du har gymnastikbakgrund
med ett gott humör och positiv inställning kommer du långt.
Låter det intressant? Hör av dig till Anna Rundblad, 070-878 82 43, arundblad@hotmail.com

- o - o - o - o - o - o - o - o - o - o -

Vill du bli medlem i Hvetlanda Gymnastikförening? Klicka då här!

Tack för ett fint luciafirande
2019-12-08 22:51
Vi vill rikta ett stort tack till alla gymnaster som var med och genomförde vårt fina luciafirande med luciatåg, uppvisning och dans kring granen.

Det är härligt att se blandningen runt granen från de allra minsta till de största i föreningen. Det är vid lucia och på våruppvisningen vi verkligen ser vilken spridning det är åldersmässigt. Att man kan börja med lek och små övningar redan i tre års åldern för att kunna fortsätta att utvecklas långt upp i tonåren.

Nu tar vi lite julledigt i grupperna och säger:
På återseende med nya gympakrafter 2020.

LUCIAFIRANDE
2019-12-04 22:48
Luciafirande 2018
På söndag den 8 december kl 15:30 är det dags för föreningens årliga och väldigt uppskattade luciafirande i Iscar Arena.

Som traditionen bjuder börjar vi med luciatåg då de minsta från barngrupperna är välkomna att sitta med utmed kanten på golvet.
Efter luciatåget är det dans kring granen och trampettuppvisning.

Varmt välkomna till en stämningsfull stund.
Nyheter från våra grupper
Barngymnastik, 01/12 21:44