Hej och välkommen till Hvetlanda GymnastikFörening!

Hvetlanda GymnastikFörening är en förening med många
engagerade medlemmar. Det är tack vare dem vi finns och kan
fortsätta utvecklas.

Vi är en förening som vill vara med och sprida det viktiga
budskapet om att det är sunt och kul att röra på sig.

I våra barngrupper träffar vi flera hundra barn varje vecka som gillar att leka fram olika gymnastikövningar. Förutom att de får röra på sig övar de även upp sin kroppskontroll och motorik, vilket man har stor nytta av hela livet.

Vår förening är aktiv inom både barn- och tävlingsgymnastiken. Det ingår även parkour i vår verksamhet men den delen bedrivs i Sävsjö.

Läs gärna vidare på vår sida om vad vi kan erbjuda och så hoppas vi att du finner vad du söker.
Varmt välkommen till oss.

- o - o - o - o - o - o - o - o - o - o -

Vill du vara med och lyfta barns självförtroende och stärka deras självkänsla?
Vi har väldigt stor efterfrågan på våra gymnastikgrupper och behöver hjälpledare.
Det finns inget krav på att du har gymnastikbakgrund
med ett gott humör och positiv inställning kommer du långt.
Låter det intressant? Hör av dig till Anna Rundblad, 070-878 82 43, arundblad@hotmail.com

- o - o - o - o - o - o - o - o - o - o -

Vill du bli medlem i Hvetlanda Gymnastikförening? Klicka då här!

Nu kör vi igång igen!
2020-01-08 21:07
Nu är alla helger och ledigheter över och vi vill börja med att önska alla en god fortsättning.
Sedan vill vi hälsa er välkomna tillbaks till gymnastiken, nu sätter vi nämligen igång igen! 🤸‍♀️🤸‍♂️

Tävlingsgrupperna startar imorgon torsdag
och
BARNGRUPPERNA starta nästa vecka (v. 3)
Alla som var med i barngrupperna på höstterminen har sin plats kvar. Har man inte varit med i höst kan man anmäla sig till en reservplats och blir då kontaktad om det finns platser över eller vid eventuella avhopp. (man kan då bli kontaktad även efter några veckor in i terminen)

Anmälan till reservplatserna hittar ni i menyn här på webbsidan.

Varmt välkomna till vårterminen 2020!

Tack för ett fint luciafirande
2019-12-08 22:51
Vi vill rikta ett stort tack till alla gymnaster som var med och genomförde vårt fina luciafirande med luciatåg, uppvisning och dans kring granen.

Det är härligt att se blandningen runt granen från de allra minsta till de största i föreningen. Det är vid lucia och på våruppvisningen vi verkligen ser vilken spridning det är åldersmässigt. Att man kan börja med lek och små övningar redan i tre års åldern för att kunna fortsätta att utvecklas långt upp i tonåren.

Nu tar vi lite julledigt i grupperna och säger:
På återseende med nya gympakrafter 2020.

Nyheter från våra grupper
Barngymnastik, 08/01 21:43